Zurriola Food Truck 2022

Zurriola terrazak

Ordutegia:  abuztuaren 15a, 16a, 17a, 18a eta 19a 12:00etatik  02:30era arte / abuztuaren 13a, 14a eta 20a 03:30era arte

Hainbat lekutatik bertaratutako food truck-ek kalean kontsumitzeko pentsatutako eskaintza gastronomikoaz gozatzeko aukera eskainiko digute. Entsaladak, zuku naturalak, gourmet hanburgesak, sukaldaritza beganoa, burritoak, bagels, krepeak, pizzak, Asiako janaria, Peruko janaria… festetan eskura izango dugun mundu gastronomiko diferentea!

 

CAL PASTOR FOOD TRUCK

Cal Pastor Food truck sukaldaritzaren zale diren bi gazteren eskutik jaio zen. Proiektu gazte eta jasangarritasunarekiko sentibera, proposamen oso espezializatua aurkezten duena: takoak eta totopo beganoak.

Mexikoko takoak eta totopoak. Buffalo chicken, Philly cheese steak, Cal Pastor pork, Lacabra veggie eta Full Loaded! natxoak. Takoak probatzeko garaia da!

 

Cal Pastor Food Truck

CREPERÍA SCHOOL BUS

"Food Truck" batean instalatutako krepe-denda zeharo originala. Hala, bertatik ematen dugu gure krepe-zerbitzua Azoketan, ospakizunetan eta abar, eta baita frankfurtak eta hanburgesak ere Jaialdietan, kontzertuetan eta abarretan. Barrualdean gune bat dago gaituta jateko eta musika entzuteko, barruan egoteak eta guztia nola garatzen den ikusteak eragiten duen sentsazioaz aldi berean gozatzeko.

 

 

Crepería School Bus

EL 22 COMIDA MEXICANA

Mexikoko zaporeak 2015az geroztik. Estefanía eta Miguel bikote mexikar/espainiar bat dira, eta Mexikotik iritsi zirenetik egiten dute ostalaritzan lan. 2015ean ireki zuten beren negozio propioa: "El 22 Café - Bar". Atseginez aritzen ziren Street Food eta Food Truck mundu horretan eta hala sartu ziren bertan. Beren Food Truck horietan kartelak, atrezzoa eta dekorazioa zaintzen dituzte irudi mexikar tradizional berezi hori mantendu nahian. Eskaintzen dituzten aukera gastronomikoen artean daude glutenik gabeko janariak baita begetarianoak eta beganoak ere. Ondo dakite zein garrantzizkoa den elikagaiak kalitatekoak izatea eta zaporeetako bakoitza nabarmentzea, eta horregatik erabiltzen dituzte beti osagai freskoak eta egiten dituzte artisau erara errezeta guztiak, janari mexikarraren hain bereizgarri diren saltsak, besteren artean.

 

El 22 Comida Mexicana

GALA URBAN FOOD

Kalean janari goxoaz gozatzeko grina handia. Sukaldaritza tradizionala street food-era egokitzea gustatzen zaigu, sukaldeetako estilo eta kultura desberdinak bat egitea gustatzen zaigu, oso gogoko dugu street food-ek bezeroarengana hurbiltzeko ematen dizun aukera, kozinatzea gustatzen zaigu, sukaldariak gara, grinak eta bokazioak bultzatu gaituena egiten dugun hau egitera.

Gure karta sukaldaritza tradizionalean dago oinarritua, kilometro zeroko produktuekin. Gure karta aldatzea eta ekitaldira egokitzea gustatzen zaigu, eta horietan nabarmentzen dira gure txahal ekologikoaren eta iberikoen aukerak, kuskus tradizional marokoarra, espinaka kaneloiak, hummusa, gourmet burgerrak eta askoz ere gehiago...

Gala Urban Food

HANNA VEGAN HEALTHY FOOD

Street food, cateringa ekitaldietarako eta food caravan. Osasungarria, begetarianoa eta beganoa, % 100 handmade, gertukoa eta sasoikoa. Grina handiz egiten dugu lan street food zerbitzu original eta sormen handiko bat eskaintzeko. Sukaldaritza osasungarria da gurea, errezeta begetarianoetan eta beganoetan espezializatua, elikagai freskoekin, sasoikoekin egina, eta, ahal den guztietan, hurbilekoa eta ekologikoa. Gure ustez, gaur egun sukaldaritza begetarianoak dibertsitate handia lortu du zaporeetan, errezeta osasungarri bezain goxoekin gozatzeko aukera eskainiz.

 

Hanna Vegan Healthy Food

LA FACTORÍA

La Factoria Food Truck estilo amerikarreko karabana bat da, kutsu mediterraneoarekin, irudi moderno batekin eta vintage bihotzarekin. Bere eskaintza gastronomikoa produktu hauetan oinarritzen da: iberikoak, koka konbinatuak, snack-ak eta era askotako ogiak. Bere koka guztiak unean bertan kozinatu eta muntatzen dituzte, eta gazta-geruza gratinatu batez estaltzen dituzte. Hestebete iberikoen aukera zabal bat dastatzeko, askotariko ogiekin, mollete andaluzekin eta oliba beltzekin egindako focaccia italiarrarekin. Gainera, eta otorduetatik kanpo mokadu bat hartzeko edo janariei laguntzeko, patata, kroketa edo mini fuet snack-ak.

 

La Factoría

PAPANDINA

Peruko gastronomiaz maiteminduta dauden hiru sukaldari ero gara. Gure sukaldetik ezer ez da ateratzen, primeran ez badago! Peruko sukaldaritza herrialdeko hainbat txokotara eramaten dugu, kontinente bateko eta besteko lehengairik onenak fusionatuz, inor epel uzten ez duten mokadu aberats eta askotarikoak lortzeko. Sanguches, hainbat zaporetako patata beteak, causa, ceviche, etab,.. eta batez ere pisco sour bikainak

Gure espezialitatea sangucheak dira: tenperatura baxuan prestatutako solomoa, batata frijitua eta saltsa kreola.

Papandina

PARRILLA ARGENTINA MCANUDOS

Ostalaritzako postua, parrila argentinarrarekin. Esperientzia zabala Argentinako produktuen gastronomiarekin zerikusia duten ekitaldietan. Txingarretan erretako era guztietako ogitartekoak merkaturatzen ditugu: txahala, txorizo kreolea, odolkia, lukainka, xolomoa, hanburgesak eta askotariko parriladak, chimichurri saltsa eta abar.

 

 

Parrilla Argentina Mcanudos

PIZZERÍA LA VIAJERA

Street food pizzeria, kontserbagarririk eta koloratzailerik gabeko kalitatezko produktuekin egindako benetako artisau-pizzak. Patata frijituak hainbat saltsekin, top fries, hot dogs... eta, batez ere, pizzak.

 

 

Pizzería La Viajera

RIBONIN

Ribonín, Bistro food truck bat da, ketuetan espezializatua. Ostalaritzako profesionalek eta sukaldariek kudeatzen dute, eta esperientzia handia dute paladarrik zorrotzenak asetzeko.

Pulled pork, pulled beef, crunchy chicken, hot dogs, patata frijituak…

 

Ribonin

THE CRAFTSMAN FOOD TRUCK

The Craftsman Food Truck nazioarteko gourmet ogitartekoetan espezializatuta dago, besteak beste, Teriyaki oilaskoa hur-maionesarekin eta arto-kurruskariarekin, Asiako zaporea (kaleko errezeten hirugarren sari nazionala), pastrami-ogitartekoa errukula eta pepino italiar zaporearekin, ... eta beste aukera batzuk: butifarra alioli eta babarrunaren hummusarekin (Kataluniako erara) eta gure Pulled Pork amerikarra (yankee zaporea). Horrekin guztiarekin batera, gure aperitiboak, Japoniako gyozak, gure natxo mexikarrak eta Espainiako patata minak.

 

The Craftsman Food Truck

TIPITAPA FOOD TRUCK

Bizkaiko foodtruck bat da. Hanburgesa gourmet-ak eta hot dog-ak saltzen ditu batez ere, baina egokitu egiten du bere menua ekitaldi motaren arabera. Gainera, crepe eta edari aukera zabala du. Produktu freskoan eta zero kilometrokoan oinarritzen da bere filosofia. Duela bost urte sortutako proiektu honek hainbat ekitaldi gastronomiko, azoka, festa eta jaialditan parte hartu du jada. 60ko urteetako karabana frantses eraberritu eta egokitu batean eskaintzen du hori guztia.

 

Tipitapa Food Truck

YONG WANG XEF i CUINA

Yon Wang sukaldari txinatarra aspalditik dago Gironan. Bere food truck-ean yakisobak, currisak, sushiak, makiak eskaintzen ditu eta Asiako hirietako kaleetan jaten diren era guztietako elikagaiak aurki daitezke. Zentzumen guztiekin gozatzeko aukera, Kataluniako hurbileko produktuekin egina.

Bere foodtruck-eko janaria Asiako sukaldaritzan oinarritzen da, eta baberoa prestatzen has zaitezkete: sushis, yakisoba, oilaskoa curry panang , barazki eta haragizko gyozak eta Bao ogia, Pekineko ahate, Pork pulled, …

Yong Wang Xef i Cuina