Zurriola Food Truck 2023

Kursaaleko terrazak

Ordutegia: 12:00etatik 01:00etara

Hainbat lekutatik bertaratutako food truck-ek kalean kontsumitzeko pentsatutako eskaintza gastronomikoaz gozatzeko aukera eskainiko digute. % 100 glutenik gabeko produktuak (pizzak, takoak, natxoak, quesadillak), hanburgesak, gourmet bagels, produktu beganoak, entsaladak, frankfurt, hot dog, torradak, focacciak, patata beteak, ogitartekoak, Asiako janaria, crepeak, fruta freskoaren zukuak eta irabiakiak, infusioak … festetan eskura izango dugun mundu gastronomiko diferentea!

 

BYE BYE BLAT!

Glutenik eta alergenorik gabeko sukaldaritzari jarraituz, produktu-karta zabala eskaintzen dugu, ekitaldi bakoitzaren beharren arabera. Gure produktu gehienak norberak eta artisau-lanak egiten ditugu eta hurbileko osagaiak eta osagai ekologikoak erabiltzen ditugu ahal den neurrian. Askotariko tapak (oilasko-fingerrak, erromatar txibiak, kroketak...), oinarri ekologikoa duten pizzak (sarrazeno-gariarenak eta beste osagai batzuenak), behi-proteinari alergia diotenentzako landare-gaztazko oinarri egokiak dituztenak, oilasko-hanburgesak, txahal-hanburgesak eta begetariak (horiek guztiak landare-gaztarekin, inork plazer handi horri uko egin ez diezaion), krepe gozo eta gaziak, etab.

Bye Bye Blat! web orrialdea

 

CAL PASTOR FOOD TRUCK

Cal Pastor Food truck sukaldaritzaren zale diren bi gazteren eskutik jaio zen. Proiektu gazte eta jasangarritasunarekiko sentibera, proposamen oso espezializatua aurkezten duena: takoak eta totopo beganoak.

Mexikoko takoak eta totopoak. Buffalo chicken, Philly cheese steak, Cal Pastor pork, Lacabra veggie eta Full Loaded! natxoak. Takoak probatzeko garaia da!

Instagram Cal Pastor Food Truck

 

CREPERÍA SCHOOL BUS

"Food Truck" batean instalatutako krepe-denda zeharo originala. Hala, bertatik ematen dugu gure krepe-zerbitzua Azoketan, ospakizunetan eta abar, eta baita frankfurtak eta hanburgesak ere Jaialdietan, kontzertuetan eta abarretan. Barrualdean gune bat dago gaituta jateko eta musika entzuteko, barruan egoteak eta guztia nola garatzen den ikusteak eragiten duen sentsazioaz aldi berean gozatzeko.

Instagram Crepería School Bus

 

HANNA VEGAN FOOD

Street food, cateringa ekitaldietarako eta food caravan. Osasungarria, begetarianoa eta beganoa, % 100 handmade, gertukoa eta sasoikoa. Grina handiz egiten dugu lan street food zerbitzu original eta sormen handiko bat eskaintzeko. Sukaldaritza osasungarria da gurea, errezeta begetarianoetan eta beganoetan espezializatua, elikagai freskoekin, sasoikoekin egina, eta, ahal den guztietan, hurbilekoa eta ekologikoa. Gure ustez, gaur egun sukaldaritza begetarianoak dibertsitate handia lortu du zaporeetan, errezeta osasungarri bezain goxoekin gozatzeko aukera eskainiz.

Instagram Hanna Vegan Food

 

INDI FOOD TRUCK

Gure espezialitatea kalitatezko “frankfurtak” dira, Kataluniako Generalitateak emandako hurbiltasun-zigilua dutenak, gure sorterrikoa. Artisau-saltxitxak, vienesa motakoak, bratwurst motakoak edo 20 cm-ko minak, plantxan prestatuak, hainbat aukerarekin, ogi txigortu berritan zerbitzatuak. Hirugiharra, guakamolea, gouda gazta gainerrea, tipula-marmelada eta ozpinetako pepiniloak dira gure “frankfurta” gozo gozoetarako lagun batzuk. Aukera beganoa ere badugu, eta, nola ez, gure patata gozoak, frijitu berriak, glutenik gabeak. Batzuetan, gure okindegiko lantegi bertan egindako artisau-postreak eskain ditzakegu.

Instagram Indi Food Truck

 

LA FACTORÍA

La Factoria Food Truck estilo amerikarreko karabana bat da, kutsu mediterraneoarekin, irudi moderno batekin eta vintage bihotzarekin. Bere eskaintza gastronomikoa produktu hauetan oinarritzen da: iberikoak, koka konbinatuak, snack-ak eta era askotako ogiak. Bere koka guztiak unean bertan kozinatu eta muntatzen dituzte, eta gazta-geruza gratinatu batez estaltzen dituzte. Hestebete iberikoen aukera zabal bat dastatzeko, askotariko ogiekin, mollete andaluzekin eta oliba beltzekin egindako focaccia italiarrarekin. Gainera, eta otorduetatik kanpo mokadu bat hartzeko edo janariei laguntzeko, patata, kroketa edo mini fuet snack-ak.

La Factoría web orrialdea

 

LA RODANTE

Pizzeria gurpilduna da, grazia du, baina hauxe bera da… Eskuz egindako pizzak eskaintzen ditugu, osagaiak zainduz eta kalitatezko produktu naturalak aukeratuz. Formekin, testurekin eta zaporeekin esperimentatzea gustatzen zaigu, uste dugu sukaldaritza sormena adierazteko bitartekoa dela… Pertsonen arteko hurbileko harremanean sinesten dugu, mugimenduan… Eta horregatik lekuz leku ibiltzea erabaki genuen

Pizza gozoak eskaintzen ditugu, eskuz oratuak, banan-banan, osagai onekin, produktu naturalekin, kalitatea, egostea eta zerbitzua zainduz.

La Rodante web orialdea

 

LA SALAÍNA

La Salaína Food Trucken proiektu bat da, Extremadurako bi ekintzaile gazte buru dituena. Extremadurako gastronomia Espainiako txoko guztietara eramatea da gure helburua, ekitaldiak eta jaialdiak eginez.

Gure bezeroei eskaintza gastronomiko bat eskaini nahi diegu, Food Truck batean plater prestatuak eskain daitezkeela frogatzeko. Erabiltzen ditugun produktu hauek % 100 Extremadurakoak dira. Extremadurarrak gara eta izaera hori gure elaborazioetara eramatea gustatzen zaigu. Gure eguneroko lanean, izugarri gustatzen zaigu berritzea zero kilometroko ekoizleen bitxi txiki batzuk sartuz, hau da, landatik mahaira.

La Salaína web orrialdea

 

PANZER 8 FOOD TRUCK

Giorgio eta Nahuelen eskutik sortu da enpresa. Bi lagun horiek pizzan aritu dira urte askoan, eta esperientzia handia dute sukaldaritzan. Grina horrek gurpil gaineko abentura gastronomiko honi ekitera eramaten ditu, Italiako tradizioa Iberiar penintsula osora eramateko.

Italiar tradizioa gure eskaintza gastronomikoaren muinean dago, gure plater nagusia Pinsa Romana da, elaborazio faseetan alde tekniko nabarmenak dituen pizzaren familiaren produktua. Eskuz luzatututako forma obal tipikoarekin eta bi aldiz egosita, Pinsa Romana kurruskaria da kanpotik, biguna barrutik eta oso arina.

Instagram Panzer 8

 

PAPANDINA

Peruko gastronomiaz maiteminduta dauden hiru sukaldari ero gara. Gure sukaldetik ezer ez da ateratzen, primeran ez badago! Peruko sukaldaritza herrialdeko hainbat txokotara eramaten dugu, kontinente bateko eta besteko lehengairik onenak fusionatuz, inor epel uzten ez duten mokadu aberats eta askotarikoak lortzeko. Sanguches, hainbat zaporetako patata beteak, causa, ceviche, etab,.. eta batez ere pisco sour bikainak

Gure espezialitatea sangucheak dira: tenperatura baxuan prestatutako solomoa, batata frijitua eta saltsa kreola.

 Instagram Papandina

 

PARRILLA ARGENTINA MCANUDOS

Ostalaritzako postua, parrila argentinarrarekin. Esperientzia zabala Argentinako produktuen gastronomiarekin zerikusia duten ekitaldietan. Txingarretan erretako era guztietako ogitartekoak merkaturatzen ditugu: txahala, txorizo kreolea, odolkia, lukainka, xolomoa, hanburgesak eta askotariko parriladak, chimichurri saltsa eta abar.

Facebook Parrilla Argentina Mcanudos

 

Q STREET FOOD

Mediterraneoko zapore fresko eta delikatuetatik hasi eta tenperatura baxuan prestatutako haragien zapore usaintsu eta bizietara iritsi arte, Malaysia, Korea edo Vietnameko errezetekin. Autore hanburgesak, barrutik sortuak eta goi-mailako sukaldaritzako saltsekin bukatuak. Plater beganoak eta zeliakoentzako platerak. Jende asko biltzen den ekitaldietan espezializatuak, hala nola Primavera Sound, Rockfest-en, Festival Cruïlla, etab. Catering-ak, ezkontzak eta ekitaldi bereziak. Ezohiko bi ibilgailurekin.

Instagram Q Street Food

 

THE CRAFTSMAN

The Craftsman Food Truck nazioarteko gourmet ogitartekoetan espezializatuta dago, besteak beste, Teriyaki oilaskoa hur-maionesarekin eta arto-kurruskariarekin, Asiako zaporea (kaleko errezeten hirugarren sari nazionala), pastrami-ogitartekoa errukula eta pepino italiar zaporearekin, ... eta beste aukera batzuk: butifarra alioli eta babarrunaren hummusarekin (Kataluniako erara) eta gure Pulled Pork amerikarra (yankee zaporea). Horrekin guztiarekin batera, gure aperitiboak, Japoniako gyozak, gure natxo mexikarrak eta Espainiako patata minak.

Instagram The Craftsman

 

YONG WANG XEF i CUINA

Yon Wang sukaldari txinatarra aspalditik dago Gironan. Bere food truck-ean yakisobak, currisak, sushiak, makiak eskaintzen ditu eta Asiako hirietako kaleetan jaten diren era guztietako elikagaiak aurki daitezke. Zentzumen guztiekin gozatzeko aukera, Kataluniako hurbileko produktuekin egina.

Bere foodtruck-eko janaria Asiako sukaldaritzan oinarritzen da, eta baberoa prestatzen has zaitezkete: sushis, yakisoba, oilaskoa curry panang , barazki eta haragizko gyozak eta Bao ogia, Pekineko ahate, Pork pulled, …

Instagram Yong Wang Xef i Cuina