Zurriola Food Truck 2019

Zurriola terrazak

Ordutegia:  abuztuaren 11a, 12a, 13a, 15a eta 16a 12:00etatik  02:30era arte / abuztuaren 10a, 14a eta 17a 03:30era arte

Hainbat lekutatik bertaratutako food truck-ek kalean kontsumitzeko pentsatutako eskaintza gastronomikoaz gozatzeko aukera eskainiko digute. Entsaladak, zuku naturalak, gourmet hanburgesak, sukaldaritza beganoa, krepeak, kebab, falafel, pizza, fajitak, poloak... festetan eskura izango dugun mundu gastronomiko diferentea!

 

BASQUE TRUCK

Elikagai enpresa gaztea eta dinamikoa, gorputz eta arima kalitateko sukaldaritza profesionala eta osasungarria lantzen diharduena. "Gastro Street Food" moduan ematen dute zerbitzua Food Truck-etan. Plater izarra: Bagelak (Polonian, zehazki Krakovian, jatorria duen artisau-ogia, eta oso ohikoa juduen artean). Izan ere, enpresa hau aitzindaria da produktu hori gure kaleetara eramaten. Bere Bagelak Londres eta New York bezalako hiri handietako food market-etan inspiratuta daude, baina aldi berean gurea den ukitu bat dute: "Basque Bagels". Bagelak lantzeko gehienbat erabiltzen duten lehengaia Nafarrokoa eta Euskadikoa da; hortik sortua da enpresaren "Basque Truck" izena. Produktu naturalak eta biologikoak, 0km-koak eta artisau-ogiak erabiltzen dituzte.

Basque Truck

CREPERÍA SCHOOL BUS

"Food Truck" batean instalatutako krepe-denda zeharo originala. Hala, bertatik ematen dugu gure krepe-zerbitzua Azoketan, ospakizunetan eta abar, eta baita frankfurtak eta hanburgesak ere Jaialdietan, kontzertuetan eta abarretan. Barrualdean gune bat dago gaituta jateko eta musika entzuteko, barruan egoteak eta guztia nola garatzen den ikusteak eragiten duen sentsazioaz aldi berean gozatzeko.

Crepería School Bus

EL 22 COMIDA MEXICANA

Mexikoko zaporeak 2015az geroztik. Estefanía eta Miguel bikote mexikar/espainiar bat dira, eta Mexikotik iritsi zirenetik egiten dute ostalaritzan lan. 2015ean ireki zuten beren negozio propioa: "El 22 Café - Bar". Atseginez aritzen ziren Street Food eta Food Truck mundu horretan eta hala sartu ziren bertan. Beren Food Truck horietan kartelak, atrezzoa eta dekorazioa zaintzen dituzte irudi mexikar tradizional berezi hori mantendu nahian. Eskaintzen dituzten aukera gastronomikoen artean daude glutenik gabeko janariak baita begetarianoak eta beganoak ere. Ondo dakite zein garrantzizkoa den elikagaiak kalitatekoak izatea eta zaporeetako bakoitza nabarmentzea, eta horregatik erabiltzen dituzte beti osagai freskoak eta egiten dituzte artisau erara errezeta guztiak, janari mexikarraren hain bereizgarri diren saltsak, besteren artean.

El 22 Comida Mexicana

TXOKO DE LA PAELLA

Benetako paella bat jateko. Paella mistoak oilaskoarekin eta mariskoarekin, 50 errazioko paella-ontzi izugarri handietan prestatuak. Paellak zuzenean egiten dira aire zabalean, jendeak ikus dezan nola prestatzen diren.

Txoko de la Paella (Ni Neu)

FOOD TRUCK FACTORY

The Food Truck Factory ez da hanburgesak saltzeko zerbitzu ibiltari bat soilik. “Happy 50’s” urte haietako ikono bat baino askoz ere gehiago da. Food truck hau ondo pentsatuta dago… bihotzarekin. Eskandalu bisual hutsa da, ospakizunerako gonbite bat, aho gozagarria, zentzumenak kalitatez eta zaintzaz blaitzen dituena. Hori guztia airstream karabana batean eskainia: "happy fifties" 50eko urteetako kultura amerikarraren ikono, errepideko benetako mito, Harley Davidsonak bezalaxe. Foodtruck Factory bere eskaintza gastronomikoaren kalitate gorenagatik nabarmentzen da. Janari amerikarraren produktu landuez eta kalitatezkoek osatutako eskaintza: hanburgesak, hot dogak, frijituak, oilasko fingerrak, pulled porkak.

The Food Truck Factory

GALA URBAN FOOD

Kalean janari goxoaz gozatzeko grina handia. Sukaldaritza tradizionala street food-era egokitzea gustatzen zaigu, sukaldeetako estilo eta kultura desberdinak bat egitea gustatzen zaigu, oso gogoko dugu street food-ek bezeroarengana hurbiltzeko ematen dizun aukera, kozinatzea gustatzen zaigu, sukaldariak gara, grinak eta bokazioak bultzatu gaituena egiten dugun hau egitera.

Gure karta sukaldaritza tradizionalean dago oinarritua, kilometro zeroko produktuekin. Gure karta aldatzea eta ekitaldira egokitzea gustatzen zaigu, eta horietan nabarmentzen dira gure txahal ekologikoaren eta iberikoen aukerak, kuskus tradizional marokoarra, espinaka kaneloiak, hummusa, gourmet burgerrak eta askoz ere gehiago...

Gala Urban Food

HANNA VEGAN HEALTHY FOOD

Street food, cateringa ekitaldietarako eta food caravan. Osasungarria, begetarianoa eta beganoa, % 100 handmade, gertukoa eta sasoikoa.
Grina handiz egiten dugu lan street food zerbitzu original eta sormen handiko bat eskaintzeko. Sukaldaritza osasungarria da gurea, errezeta begetarianoetan eta beganoetan espezializatua, elikagai freskoekin, sasoikoekin egina, eta, ahal den guztietan, hurbilekoa eta ekologikoa. Gure ustez, gaur egun sukaldaritza begetarianoak dibertsitate handia lortu du zaporeetan, errezeta osasungarri bezain goxoekin gozatzeko aukera eskainiz.

Hanna Vegan Healthy Food

KEMEKOMO

Food truck, vintage estiloan. Gure eskaintzaren artean aipatzekoa da hot-dog-a, desberdina, % 100 naturalak diren produktuekin egina; ogia plantxan edo labean,  ahuakatea, tomate naturala,  choucroutea (aza egosia) eta laguntzeko askotariko saltsak, maionesarekin (olibak eta azenarioa osagaitzat hartuta) edo merken ketuarekin (Txileko pikantea). Osagai horiek guztiak arto-ore goxo batekin ere dasta daitezke: gure "perri-takoa". Gainera, askotariko enpanadak eskaintzen ditugu, labean eginak, haragiarekin, oilaskoarekin, urdaiazpiko/gaztarekin edo artoarekin...   Eta, ahaztu gabe, beti izaten dugunez gogoko gozoren bat, maizena-pastel goxo-goxoak eta esne-gozokia kafe ordurako, era askotara zerbitzatua: kremarekin, esne osoarekin, gaingabetua edo soja-esnearekin, gure bezeroen nahiera.

Kemekomo

LA FACTORÍA

La Factoria Food Truck estilo amerikarreko karabana bat da, kutsu mediterraneoarekin, irudi moderno batekin eta vintage bihotzarekin. Bere eskaintza gastronomikoa produktu hauetan oinarritzen da: iberikoak, koka konbinatuak, snack-ak eta era askotako ogiak. Bere koka guztiak unean bertan kozinatu eta muntatzen dituzte, eta gazta-geruza gratinatu batez estaltzen dituzte. Hestebete iberikoen aukera zabal bat dastatzeko, askotariko ogiekin, mollete andaluzekin eta oliba beltzekin egindako focaccia italiarrarekin. Gainera, eta otorduetatik kanpo mokadu bat hartzeko edo janariei laguntzeko, patata, kroketa edo mini fuet snack-ak.

La Factoría

LA RODANTE

Gurpil gainean 15 urtez. Pizzería gurpildun bat da, badu bere grazia, baina horixe da…
Artisau erara egindako pizzak eskaintzen ditugu, osagaiak zainduz, produktu naturalak eta kalitatekoak aukeratuz. Formekin, testurekin eta zaporeekin esperimentatzea gustatzen zaigu, sormena erakusteko bitartekotzat hartzen dugu sukaldaritza… Pertsonen arteko hurbileko harremanean sinesten dugu, mugimenduan… Eta horregatik erabaki genuen GURPIL GAINEAN IBILTZEA!
Kaleko janaria, oinezkoentzat…

La Rodante

PARRILLA ARGENTINA MCANUDOS

Ostalaritzako postua, parrila argentinarrarekin. Esperientzia zabala Argentinako produktuen gastronomiarekin zerikusia duten ekitaldietan. Txingarretan erretako era guztietako ogitartekoak merkaturatzen ditugu: txahala, txorizo kreolea, odolkia, lukainka, xolomoa, hanburgesak eta askotariko parriladak, chimichurri saltsa eta abar.

Parrilla Argentina Mcanudos

SUHOTZ FOOD

Artisauak gara, izozkiak guk geuk egiten ditugu. Gure ibilbide profesionala eta pertsonala gidatu dituen irizpideari eutsiz, produktu naturalak, sasoikoak, 0km-koak eta/edo ekologikoak erabiltzen ditugu ahal dugun guztietan. Kontserbagarririk, koloratzailerik, aroma artifizialik gabe, jakina. Gourmet izokin gozoak eta gaziak eta zapore klasikoenak ere lantzen ditu gure maisu izozkigileak. Food truck batekin hasi ginenetik oso leku desberdinetan izan gara: jaietan (Astigarraga, Usurbil, Tolosa, Errenteria, …), azoka-barrutietan (Pin Pan Pun, Sevatur,…), ekitaldietan (Chillida Lekuren inaugurazioa, Plentzia, TSM Bilbo Zaharra...), Pasaia San Pedro.

TIPITAPA FOOD TRUCK

Bizkaiko foodtruck bat da. Hanburgesa gourmet-ak eta hot dog-ak saltzen ditu batez ere, baina egokitu egiten du bere menua ekitaldi motaren arabera. Gainera, crepe eta edari aukera zabala du. Produktu freskoan eta zero kilometrokoan oinarritzen da bere filosofia. Duela bost urte sortutako proiektu honek hainbat ekitaldi gastronomiko, azoka, festa eta jaialditan parte hartu du jada. 60ko urteetako karabana frantses eraberritu eta egokitu batean eskaintzen du hori guztia.

Tipitapa Food Truck

YUMMY! WORLD FLAVOURS

2016an sortutako Street food proiektua. Munduko janarietan espezializatuak, gustu mediterraneora egokituta. Geuk prestatutako janaria, kalitate handieneko osagaiekin, eta aurkezpena zainduz bai janarian eta baita xehetasunik txikienetan ere.
Hori guztia 1980ko Moncayo markako karabana batean, vintage estilo nabariarekin, duen diseinu originalagatik eta dekorazioagatik.

Yummy! World Flavours