Zurriola Food Truck

Zurriola terrazak

Ordutegia:  abuztuaren 12a, 13a, 15a eta 16a 12:00etatik  02:30era arte / abuztuaren 11a, 14a, 17a eta 18a  03:30era arte

Hainbat lekutatik bertaratutako food truck-ek kalean kontsumitzeko pentsatutako eskaintza gastronomikoaz gozatzeko aukera eskainiko digute. Entsaladak, zuku naturalak, gourmet hanburgesak, sukaldaritza beganoa, krepeak, kebab, falafel, pizza, fajitak, poloak... festetan eskura izango dugun mundu gastronomiko diferentea!

 

CREPERÍA SCHOOL BUS

"Food Truck" batean instalatutako krepe-denda zeharo originala. Hala, bertatik ematen dugu gure krepe-zerbitzua Azoketan, ospakizunetan eta abar, eta baita frankfurtak eta hanburgesak ere Jaialdietan, kontzertuetan eta abarretan. Barrualdean gune bat dago gaituta jateko eta musika entzuteko, barruan egoteak eta guztia nola garatzen den ikusteak eragiten duen sentsazioaz aldi berean gozatzeko.

Crepería School Bus

GALA URBAN FOOD

Kalean janari goxoaz gozatzeko grina handia. Sukaldaritza tradizionala street food-era egokitzea gustatzen zaigu, sukaldeetako estilo eta kultura desberdinak bat egitea gustatzen zaigu, oso gogoko dugu street food-ek bezeroarengana hurbiltzeko ematen dizun aukera, kozinatzea gustatzen zaigu, sukaldariak gara, grinak eta bokazioak bultzatu gaituena egiten dugun hau egitera.

Gure karta sukaldaritza tradizionalean dago oinarritua, kilometro zeroko produktuekin. Gure karta aldatzea eta ekitaldira egokitzea gustatzen zaigu, eta horietan nabarmentzen dira gure txahal ekologikoaren eta iberikoen aukerak, kuskus tradizional marokoarra, espinaka kaneloiak, hummusa, gourmet burgerrak eta askoz ere gehiago...

Gala Urban Food

HANNA HEALTHY FOOD

Street food, cateringa ekitaldietarako eta food caravan. Osasungarria, begetarianoa eta beganoa, % 100 handmade, gertukoa eta sasoikoa.
Grina handiz egiten dugu lan street food zerbitzu original eta sormen handiko bat eskaintzeko. Sukaldaritza osasungarria da gurea, errezeta begetarianoetan eta beganoetan espezializatua, elikagai freskoekin, sasoikoekin egina, eta, ahal den guztietan, hurbilekoa eta ekologikoa. Gure ustez, gaur egun sukaldaritza begetarianoak dibertsitate handia lortu du zaporeetan, errezeta osasungarri bezain goxoekin gozatzeko aukera eskainiz.

Hanna Healthy Food

LA RODANTE

Gurpil gainean 15 urtez. Pizzería gurpildun bat da, badu bere grazia, baina horixe da…
Artisau erara egindako pizzak eskaintzen ditugu, osagaiak zainduz, produktu naturalak eta kalitatekoak aukeratuz. Formekin, testurekin eta zaporeekin esperimentatzea gustatzen zaigu, sormena erakusteko bitartekotzat hartzen dugu sukaldaritza… Pertsonen arteko hurbileko harremanean sinesten dugu, mugimenduan… Eta horregatik erabaki genuen GURPIL GAINEAN IBILTZEA!
Kaleko janaria, oinezkoentzat…

La Rodante

MAMBO FOOD TRUCK

Mambo aurkeztu nahi dizuegu, food truck bat, gozozaleenentzat. Mambon, gofre originalenak aurkitu ahal izango dituzu, taiyakiak edo bubble waffleak, krepeak eta izozkinak! Gainera, horiei laguntzeko, gure oreo-irabiakia eta gure fruta-smoothieak probatzea gomendatzen dizugu!

Mambo Food Truck

PARRILLA ARGENTINA

Ostalaritzako postua, parrila argentinarrarekin. Esperientzia zabala Argentinako produktuen gastronomiarekin zerikusia duten ekitaldietan. Txingarretan erretako era guztietako ogitartekoak merkaturatzen ditugu: txahala, txorizo kreolea, odolkia, lukainka, xolomoa, hanburgesak eta askotariko parriladak, chimichurri saltsa eta abar.

Parrilla Argentina

POLOS LOCOS

Polos Locos elikagaien sektoreko enpresa bat da, poloak egiten dituena (ur-oinarria eta esne-oinarria). Artisau erara egindako poloak dira, % 100 naturalak eta ura, frutak, esnea, txokolatea eta fruitu lehorrak dira beren osagaiak. Topping desberdinak. Hori guztia diseinu erakargarria eta funtzionala duen salmenta-gune batean.

Polos Locos

SMOKE BOX

Smoke Box famili enpresa bat da, street food-en zale porrokatua. Bi anaia gara, Carlos eta Quico, eta barbakoa amerikarrean gaude espezializatuta. Produktu freskoa eta kalitatekoa eskaintzen dugu. Smoke on the road bigarren eskuko karabana baten itxuraldaketarekin hasi zen; Hymer Eriba Touring markakoa, 1984an fabrikatua. Bere vintage itxura kanpotik mantenduz, zeharo aldatu dugu karabanaren barrualdea. Sabai eraisgarri bat izateaz gain, erosoago egoteko, azken nobedadeak gehitu zaizkio diseinuan eta teknologian.

Smoke Box

TABERNA GALAICA

Galiziako enpresa honek hamar urtetik gorako esperientzia du ekitaldietan eta jaietan, iberiar penintsula osoan zehar. Donostiara urtero etortzen direnez, aurten ere aurkituko ditugu Kursaaleko terrazetan. Galiziako urdaiazpiko errea eta Padroneko piperrak dira beren espezialitatea.

 

TABERNA TURCA

Kebabak, Turkiako eta Pakistaneko plater tipikoak, oilaskoarekin eta txahalarekin; 'bio' kebabak, tofurekin eta seitanekin begetarianoentzat, barazki frijituak, falafela… 23 urte daramatzagu era guztietako festetan eta gainerako ekitaldietan.

 

TXOKO DE LA PAELLA

Benetako paella bat jateko. Paella mistoak oilaskoarekin eta mariskoarekin, 50 errazioko paella-ontzi izugarri handietan prestatuak. Paellak zuzenean egiten dira aire zabalean, jendeak ikus dezan nola prestatzen diren.

Txoko de la Paella (Ni Neu)

YUMMY! WORLD FLAVOURS

2016an sortutako Street food proiektua. Munduko janarietan espezializatuak, gustu mediterraneora egokituta. Geuk prestatutako janaria, kalitate handieneko osagaiekin, eta aurkezpena zainduz bai janarian eta baita xehetasunik txikienetan ere.
Hori guztia 1980ko Moncayo markako karabana batean, vintage estilo nabariarekin, duen diseinu originalagatik eta dekorazioagatik.

Yummy! World Flavours