Kursaaleko terrazak
Abuztuaren 9tik 17ra (biak barne)
Ordutegia: 12:00etatik 01:30etara
Hainbat lekutatik bertaratutako food truck-ek kalean kontsumitzeko pentsatutako eskaintza gastronomikoaz gozatzeko aukera eskainiko digute. % 100 glutenik gabeko produktuak (pizzak, takoak, natxoak, quesadillak), hanburgesak, produktu beganoak, entsaladak, frankfurt, hot dog, torradak, focacciak, patata beteak, ogitartekoak, Asiako eta Mexikoko janaria, crepeak, fruta freskoaren zukuak eta irabiakiak, infusioak … festetan eskura izango dugun mundu gastronomiko diferentea!
CAL PASTOR FOOD TRUCK
Cal Pastor Food truck sukaldaritzaren zale diren bi gazteren eskutik jaio zen. Proiektu gazte eta jasangarritasunarekiko sentibera, proposamen oso espezializatua aurkezten duena: takoak eta totopo beganoak.
Mexikoko takoak eta totopoak. Buffalo chicken, Philly cheese steak, Cal Pastor pork, Lacabra veggie eta Full Loaded! natxoak. Takoak probatzeko garaia da!
CASAMITJANA FOOD
Kalitatezko eta gozo-gozoak den kale-janari aukera bat, egur-labean tenperatura baxuan egindako ogitartekoekin.
Ogitartekoak, osagai fresko eta kalitate onenekoak erabiliz, egur-labean tenperatura baxuan egosten dira, mokadu bakoitzean ahalik eta zaporerik onena lortzeko. Gainera, lagungarri eta saltsa aukera zabal bat, ogitartekoak pertsonalizatu eta are bereziagoak egiteko.
CREPERÍA SCHOOL BUS
"Food Truck" batean instalatutako krepe-denda zeharo originala. Hala, bertatik ematen dugu gure krepe-zerbitzua Azoketan, ospakizunetan eta abar, eta baita frankfurtak eta hanburgesak ere Jaialdietan, kontzertuetan eta abarretan. Barrualdean gune bat dago gaituta jateko eta musika entzuteko, barruan egoteak eta guztia nola garatzen den ikusteak eragiten duen sentsazioaz aldi berean gozatzeko.
FETTE
Focacceria Italiako urdaitegia. Focaccia ogi-ogitarteko gozoak hestebeteekin eta kalitate handiko gazta italiarrekin. Guanciale, salame, porchetta eta mortadela bezalako hestebete aukera zabal bat. Mokadu bakoitzean Italiako txoko ezberdin batera eramango zaituzten hestebete-taulek.
FOOD TRUCK LA PANCHONETA
Street food pizzeria, kontserbagarririk eta koloratzailerik gabeko kalitatezko produktuekin egindako benetako artisau-pizzak. Patata frijituak hainbat saltsekin, top fries, hot dogs… eta, batez ere, pizzak.
GULA
Mini food truck bat; Atlantikoko beste aldetik etorritako argentinar senar-emazteekin: Julieta y José. Jose sukaldaria eta parrillaria lanetan da eta Julieta, berriz, gozogintzan aritzen dena. Tandem perfektua osatzen dute, gozoa eta gazia konbinatuz: gozoa , gularekin amaitzeko eta gazia - azido eta zitrikoekin nahastuz – gehiegikeri hori asetzeko.
Ogi gozoan, biribila, txahal-haragi txikitua, ardo beltzetan egosia, piper errearekin, kreol eta tximitxurri saltsekin zerbitzatua. Pulled Pork: txerri metxatua garagardo beltzetan egosia, pepinilloekin, tipula morearekin eta txipotle saltsarekin zerbitzatua. Edo oilasko-milanesa: oilasko-bularki ontzutua, birrineztatua eta frijitua, uraza, tomate, gazta eta maionesarekin zerbitzatua. Baita Argentinako enpanada kurruskari eta gozoak ere. Alfajoreak, esne-gozokia...
HANNA VEGAN FOOD
Street food, cateringa ekitaldietarako eta food caravan. Osasungarria, begetarianoa eta beganoa, % 100 handmade, gertukoa eta sasoikoa. Grina handiz egiten dugu lan street food zerbitzu original eta sormen handiko bat eskaintzeko. Sukaldaritza osasungarria da gurea, errezeta begetarianoetan eta beganoetan espezializatua, elikagai freskoekin, sasoikoekin egina, eta, ahal den guztietan, hurbilekoa eta ekologikoa. Gure ustez, gaur egun sukaldaritza begetarianoak dibertsitate handia lortu du zaporeetan, errezeta osasungarri bezain goxoekin gozatzeko aukera eskainiz.
LA FACTORÍA
La Factoria Food Truck estilo amerikarreko karabana bat da, kutsu mediterraneoarekin, irudi moderno batekin eta vintage bihotzarekin. Bere eskaintza gastronomikoa produktu hauetan oinarritzen da: iberikoak, koka konbinatuak, snack-ak eta era askotako ogiak. Bere koka guztiak unean bertan kozinatu eta muntatzen dituzte, eta gazta-geruza gratinatu batez estaltzen dituzte. Hestebete iberikoen aukera zabal bat dastatzeko, askotariko ogiekin, mollete andaluzekin eta oliba beltzekin egindako focaccia italiarrarekin. Gainera, eta otorduetatik kanpo mokadu bat hartzeko edo janariei laguntzeko, patata, kroketa edo mini fuet snack-ak.
LA RODANTE STREET FOOD
Pizzeria gurpilduna da, grazia du, baina hauxe bera da… Eskuz egindako pizzak eskaintzen ditugu, osagaiak zainduz eta kalitatezko produktu naturalak aukeratuz. Formekin, testurekin eta zaporeekin esperimentatzea gustatzen zaigu, uste dugu sukaldaritza sormena adierazteko bitartekoa dela… Pertsonen arteko hurbileko harremanean sinesten dugu, mugimenduan… Eta horregatik lekuz leku ibiltzea erabaki genuen
Pizza gozoak eskaintzen ditugu, eskuz oratuak, banan-banan, osagai onekin, produktu naturalekin, kalitatea, egostea eta zerbitzua zainduz.
PARRILLA ARGENTINA MCANUDOS
Ostalaritzako postua, parrila argentinarrarekin. Esperientzia zabala Argentinako produktuen gastronomiarekin zerikusia duten ekitaldietan. Txingarretan erretako era guztietako ogitartekoak merkaturatzen ditugu: txahala, txorizo kreolea, odolkia, lukainka, xolomoa, hanburgesak eta askotariko parriladak, chimichurri saltsa eta abar.
Q STREET FOOD
Mediterraneoko zapore fresko eta delikatuetatik hasi eta tenperatura baxuan prestatutako haragien zapore usaintsu eta bizietara iritsi arte, Malaysia, Korea edo Vietnameko errezetekin. Autore hanburgesak, barrutik sortuak eta goi-mailako sukaldaritzako saltsekin bukatuak. Plater beganoak eta zeliakoentzako platerak. Jende asko biltzen den ekitaldietan espezializatuak, hala nola Primavera Sound, Rockfest-en, Festival Cruïlla, etab. Catering-ak, ezkontzak eta ekitaldi bereziak. Ezohiko bi ibilgailurekin.
THE CRAFTSMAN FOOD
The Craftsman Food Truck nazioarteko gourmet ogitartekoetan espezializatuta dago, besteak beste, Teriyaki oilaskoa hur-maionesarekin eta arto-kurruskariarekin, Asiako zaporea (kaleko errezeten hirugarren sari nazionala), pastrami-ogitartekoa errukula eta pepino italiar zaporearekin, ... eta beste aukera batzuk: butifarra alioli eta babarrunaren hummusarekin (Kataluniako erara) eta gure Pulled Pork amerikarra (yankee zaporea). Horrekin guztiarekin batera, gure aperitiboak, Japoniako gyozak, gure natxo mexikarrak eta Espainiako patata minak.
TOTO CHICKEN
Toto Chicken argentinar parrilla esentziaren sortzailea da, haragi zoragarriekin, zurarekin eta txingarrekin. Tradizioak agintzen duen moduan prestatzen dituzte janariak, ordu eta erdi eta bi ordu arteko egoste moteletan. Oso aromatikoak diren zur gogorrak erabiltzen dituzte, eta, ondorioz, denbora asko behar izaten dute kontsumitzeko; hori dela eta, haragia poliki-poliki egosten da, eta, hala, haragien zapore guztia gordetzen da, eta kanpoko geruza fin eta kurruskaria sortzen da.
Oilasko erreak egiten dituzte, haien brotxetak, bere oilaskoa gatzunetan ontzutua, haien hanburgesak eta saihetsak, haragi errearen ogitartekoak eta enpanadak bere aurkezpen-gutuna dira. Etxeko janaria, tradizioz eta pasioz prestatua, zuzenean ahosabaira.
YONG WANG XEF i CUINA
Yon Wang sukaldari txinatarra aspalditik dago Gironan. Bere food truck-ean yakisobak, currisak, sushiak, makiak eskaintzen ditu eta Asiako hirietako kaleetan jaten diren era guztietako elikagaiak aurki daitezke. Zentzumen guztiekin gozatzeko aukera, Kataluniako hurbileko produktuekin egina.
Bere foodtruck-eko janaria Asiako sukaldaritzan oinarritzen da, eta baberoa prestatzen has zaitezkete: sushis, yakisoba, oilaskoa curry panang , barazki eta haragizko gyozak eta Bao ogia, Pekineko ahate, Pork pulled, …
RED LION COFFEE DONOSTIA
Kalitate handiko kafean espezializatutako barista profesionalak. Espresso kafean oinarritutako edari berriak eta desberdinak, esne mota desberdinak, almibarretan, alkoholak, eta abar erabiliz.
Aurkezpena oso garrantzitsua da. Latte Art-a kafe onenaren usain eta zapore esperientzia bikain bat hasteko eta aurreikusteko modu bat da. Kafe-makina berezi batek ekitaldiaren logotipoa inprimatuko du kafearen gainean ukitu berezi bat emateko.